Facebook hatası # 1860014

Facebook hatası # 1860014

Sayfa Gönderme Reklamları için Hedeflemeyle İlgili Sorunları Giderin, Hedeflemeyle ilgili şu hatayı giderin: "Bu reklam için belirtilen hedefleme, artırılmakta olan haberle uyumlu değil. Gizliliği kontrol edin ve ipuçları, sorun giderme ve nasıl yapılacağına ilişkin kılavuzlar için kaynağınız olarak Facebook İş Yardım Merkezini kullanın Facebook Araçlarından en iyi şekilde yararlanmak için. En çok sorduğunuz soruların yanıtlarını almak için desteğe başvurun veya yardım merkezini keşfedin.

Hata Kodları - Pazarlama API, Hata Kodu, Açıklama. -. Negatif değerli hata kodları dahili Facebook hatalarıdır. Lütfen gerçek hata kodu için error_subcode'u kontrol edin. 1. Bilinmeyen bir hata İzin hatası: 200, alt kod 1870034. Özel Hedef Kitle Şartları Kabul Edilmedi: Bir kitle veya bir reklam grubu oluşturmadan veya düzenlemeden önce Özel Hedef Kitle şartlarını kabul etmeniz gerekir. Bkz. Facebook, Özel Hedef Kitle Koşulları. 200, alt kod 1870047

Reklam Yöneticisi'nde Sorunları Giderme, Bu sınırlara ulaştığınızda, daha fazlasını oluşturamayacağınızı söyleyen bir bildirim veya bir hata mesajı alırsınız. Bu sınırlar reklamlarınız, reklam kümeleriniz veya kampanyalarınız için geçerlidir. Facebook, büyük, orta veya küçük işletmenizin büyümesine yardımcı olabilir. Reklamverenler için en son haberleri ve daha fazlasını İşletmeler için Facebook Sayfamızdan alın. Facebook'ta Pazarlama.

Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?